Meniul zilei

Meniuri evenimente

Meniu Clasic

170 lei / persoană 3 feluri cu sarmale

175 lei/persoana 3 feluri cu peste
225 lei / persoană 4 feluri

Gustare rece (55 lei):

Chifteluțe din piept de pui cu susan;
Icre de casă pe felie de lămâie;
Bulete de cașcaval pane;
Rulou dobos cu șuncă, unt și cașcaval;
Roșie cu salată de vinete;
Coșuleț din aluat sărat cu zacuscă;
Bărcuță din aluat sărat cu mousse din pate de porc;                                     Floare din salam chorizo                                  Ceafă afumată;
Mozaic cu măsline negre și măsline verzi;
Bastonașe de castravete și ardei gras.
*Alergeni: susan, ouă, pește, lapte, gluten.

Pește / Sarmale (55 lei/50 lei):

Păstrăv file la cuptor;
Turnuleț din legume la grătar;
Piure;
Sos rosu usor picant                                       Lămâie.
*Alergeni: pește, lapte.
sau
4 sărmăluțe în foi de varză murată;
Mămăliguță + bacon crocant + ardei iute murat +smântână.

Fel principal (65 lei):

Pulpe de pui dezosate, la grătar;
Ceafă de porc la grătar;
Cârnaciori afumati;
Cartofi la cuptor;
Salată de muraturi asortate.
*Alergeni: muștar.

Chifle de casă

FRUCTE SI ALUNE DIN PARTEA CASEI 

*pentru meniurile de minim 3 feluri +open bar

Meniu Special

215 lei / persoană 3 feluri cu pește       

200 lei / persoană 3 feluri cu sarmale      

270 lei / persoană 4 feluri

Gustare rece (65 lei):

Bastonaș de feta prăjită cu susan și miere;
Quiche loraine trio formaggi;
Chifteluțe din piept de pui cu susan pe pat de humus;
Rulou cu șuncă, unt și cașcaval;
Tartină cu icre de casă și lămâie;
Biluțe de brânză cu boia și mac;
Bărcuță de aluat cu mousse din pate de porc;
Coșuleț cu cremă de brânză, somon fumé și capere;
Cârnăcior în foietaj;
Roșie cu salată de vinete;
Mozaic cu măsline negre și măsline verzi;
Bastonașe de ardei gras colorat;
Roșie cherry,castravete.
*Alergeni: ou, lapte, susan, pește, gluten.

Pește / Sarmale (70 lei / 55lei):

           DUO File de doradă  si pastravla cuptor                          Piure de morcovi
Lămâie.
*Alergeni: pește.
sau
2 sărmăluțe în foi de varză murată;
2 sărmăluțe în foi de viță;
Mămăliguță + bacon crocant + ardei iute murat + smântână.

Fel principal (80 lei):

                             Piept de pui cu sos arabiatta;                         Muschiulet de porc cu sos de mustar
Vrăbioară de vită cu sos de piper verde
Cartof copt cu unt si verdeata;
Salată de ardei copți

Chifle de casă

FRUCTE SI ALUNE DIN PARTEA CASEI 

*pentru meniurile de minim 3 feluri +open bar

Meniu Xanadu

215 lei / persoană 3 feluri cu peşte
200 lei / persoană 3 feluri cu sarmale
270 lei / persoană 4 feluri

Gustare rece (65 lei):

Bastonaș de feta prăjită cu susan și miere;
Quiche lorraine trio formaggi;
Chifteluțe din piept de pui cu susan pe pat de humus;
Rulou cu șuncă, unt și cașcaval;
Tartină cu icre de casă și lămâie;
Biluțe de brânză cu boia și mac;
Bărcuță de aluat cu mousse din pate de porc;
Coșuleț cu cremă de brânză, somon fumé și capere;
Cârnăcior în foietaj;
Roșie cu salată de vinete;
Mozaic cu măsline negre și măsline verzi;
Bastonașe de castravete și ardei gras colorat;
Roșie cherry.
*Alergeni: ou, lapte, susan, pește, gluten.

Pește / Sarmale

(70 lei / 55 lei):

File de somon cu seminte și susan la cuptor;
Cupa sarata cu sos sweet chilli si creveti kataif;
Tăiței din legume proaspete cu soia și susan;
Lămâie.
*Alergeni: pește, crustacee, susan, soia.
sau
2 sărmăluțe în foi de varză murată;
2 sărmăluțe în foi de viță;
Mămăliguță + bacon crocant + ardei iute murat + smântână.

Fel principal  (80 lei):

Pulpă de rață confiată;
Mușchi de vită cu sos gorgonzola;
Ciupercuțe la tigaie;
Piure cu trufe;
Salată verde cu ceapă verde și mărar.
*Alergeni: muștar, ouă, lapte.

Chifle de casă

FRUCTE SI ALUNE DIN PARTEA CASEI 

*pentru meniurile de minim 3 feluri +open bar