Meniul zilei

Despre noi

Bun venit la Restaurant Xanadu

Restaurantul Xanadu a fost creat ca un loc mirific cu un decor unic si atentia pentru detaliu care fac ambientul perfect pentru o experienta culinara unica. Atmosfera intima si prietenoasa, meniul complex si rafinat, serviciul impecabil fac din Xanadu nu doar una din multele locatii de acest gen, ci mai degraba un loc in care ati reveni oricand cu placere si incredere.

Situat in cel mai verde cartier al Bucurestiului, Restaurant Xanadu te ajuta sa redescoperi statul tihnit la masa alaturi de cei dragi, distractia si traiul pe indelete.

Deschis in 2006, Xanadu este o afacere crescuta in familie si cu aceasta caldura specifica familiei, va vom intampina si pe dumneavoastra.

Daniel si Corina Tengher,
gazdele dumneavoastra

Restaurant Xanadu se doreste locul in care vii mereu cu placere, fie ca vrei sa bei un cocktail pe terasa, fie ca serbezi un eveniment important din viata. Chelnerii prietenosi, atmosfera destinsa, atentia acordata celor mici, mancarea delicioasa fac din Xanadu un loc in care sa reveniti cu placere si incredere. Ne place sa credem ca toti aceia care ne trec pragul devin clienti ai casei carora le rasplatim fidelitatea cu discounturi si surprize in fiecare sezon.

Echipa Xanadu 2023

Echipa Xanadu 2024

Echipa Xanadu 2022

Echipa Xanadu 2021

Echipa Xanadu 2020

Echipa Xanadu 2019

Echipa Xanadu 2018

Echipa Xanadu 2017

Echipa Xanadu 2016

Echipa Xanadu 2015

Echipa Xanadu 2014

Echipa Xanadu 2013