interior restaurant masa amenajata farfurii si tacamuri pentru eveniment

Meniu Clasic

110 lei / persoană *3 feluri
140 lei / persoană *4 feluri

GUSTARE RECE:

Săbiuță cu baby mozarella, măslină verde și roșie chery;
Chifteluțe din piept de pui cu susan;
Rulou de șuncă cu salată de crudități;
Salam uscat;
Icre de pește făcute în casă, servite pe felie de lămâie;
Branză telemea;
Cașcaval;
Bărcuță de ardei gras cu pastă de brânză și chimen;
Coșuleț din aluat sărat cu pate de ficat;
Mozaic cu măsline negre și măsline verzi umplute cu ardei;
Bastonașe de castravete verde;
Mix de salate crocante.

PEȘTE:

File meunier, sote de legume (baby morcovi, conopidă, broccoli).
sau
4 sărmăluțe în foi de varză murată + mămăligă +
bacon crocant + ardei iute murat.

FEL PRINCIPAL:

Pulpe de pui dezosate, la grătar;
Ceafă de porc la grătar;
1 mic;
Cârnăciori la grătar;
Cartofi wedges;
Salată de varză albă.

CHIFLE DE CASĂ

***Pentru zilele de duminică oferim din partea casei fructe, alune,
mix de salatini pe mese și vin spumant la desert, doar pentru meniurile
complete care includ minim 3 feluri de mâncare și varianta open bar.

Meniu Special

140 lei / persoană *3 feluri
170 lei / persoană *4 feluri

GUSTARE RECE:

Săbiuță cu baby mozarella și roșie chery;
Grisină învelită cu prosciutto crudo;
Chifteluțe din piept de pui cu susan;
Bulete de cașcaval pane;
Mușchi file afumat;
Salam uscat;
Linguriță cu icre de pește făcute în casă;
Rulou cu șuncă, unt și cașcaval;
Coșuleț cu cremă de brânză și chimen;
Bărcuță sărată cu pate de ficat;
Floare de somon fume și capere;
Mozaic cu măsline negre și măsline verzi umplute cu ardei;
Bastonașe de castravete și ardei gras colorat.

PEȘTE:

Păstrăv întreg la cuptor, sote de legume (baby morcovi, conopidă, broccoli)
cu dressing vinaigrette.
sau
2 sărmăluțe în foi de varză murată +
2 sărmăluțe în foi de viță + mămăligă friptă +
bacon crocant + ardei iute murat + smântână.

FEL PRINCIPAL:

Rulou de pui umplut cu cașcaval, învelit în bacon și stropit cu sos brun;
Ruladă de porc umplută cu legume;
Cartofi Duchesse;
Ciupercuțe sote;
Salată de varză albă cu morcov ras.

CHIFLE DE CASĂ

***Pentru zilele de duminică oferim din partea casei fructe, alune,
mix de salatini pe mese și vin spumant la desert, doar pentru meniurile
complete care includ minim 3 feluri de mâncare și varianta open bar.

Meniu Xanadu

155 lei / persoană *3 feluri
195 lei / persoană *4 feluri

GUSTARE RECE:

Săbiuță cu baby mozarella și roșie chery;
Grisină învelită prosciutto crudo;
Chifteluțe din piept de pui cu susan;
Bulete de cașcaval pane;
Mușchi file afumat;
Salam uscat;
Linguriță cu icre de pește făcute în casă;
Rulou cu șuncă, unt și cașcaval;
Coșuleț cu cremă de brânză și chimen;
Bărcuță sărată cu pate de ficat;
Floare de somon fume și capere;
Mozaic cu măsline negre și măsline verzi umplute cu ardei;
Bastonașe de castravete și ardei gras colorat.

PEȘTE:

File de somon cu sos cremos de lămăie și capere, servit cu
sote de legume (baby morcovi, conopidă, broccoli).
sau
2 sărmăluțe în foi de viță + smântână + 2 sărmăluțe în foi de varză murată +
bacon + mămăligă friptă + ardei iute murat.

FEL PRINCIPAL:

Vrăbioară de vită la cuptor;
Rulou de curcan umplut cu prosciutto, stropit cu sos gorgonzola;
Cartofi Duchesse;
Ciupercuțe sote;
Ardei copt pe pat de salată de varză albă.

CHIFLE DE CASĂ

***Pentru zilele de duminică oferim din partea casei fructe, alune,
mix de salatini pe mese și vin spumant la desert, doar pentru meniurile
complete care includ minim 3 feluri de mâncare și varianta open bar.

Open Bar

69 lei

JB;
Campari orange;
Gin tonic;
Martini alb / Cinzano alb;
Vodka Stalinskaya;
Cremă de whiskey;
Vinul casei Recaș carafă (alb/roșu/roze);
Apă minerală 1.5 l;
Apă plată 1.5 l;
Pepsi 1.25 l;
Mirinda 1.25 l;
7up 1.25 l;
Prigat portocale fără acid 1 l;
Espresso cu lapte,
Capuccino,
Espresso fără cofeină.

*Consumul de băuturi este nelimitat pe toată durata evenimentului, în incinta restaurantului.

Open Bar Special

85 lei

Jack Daniels;
JB;
Campari orange;
Gin tonic;
Martini alb / Cinzano alb;
Vodka Absolut;
Cremă de whiskey;
Budureasca Exuberant 0.75 l
(alb/roșu/roze);
Apă minerală 0.75 l;
Apă plată O. 75 l;
Pepsi 1.25 l;
Mirinda 1.25 l;
7up 1.25 l;
Prigat portocale fără acid cutie 1 l;
Prigat de mere roșii fără acid cutie 1 l;
Espresso cu lapte,
Capuccino,
Espresso fără cofeină.

*Consumul de băuturi este nelimitat pe toată durata evenimentului, în incinta restaurantului.

COFFEE BREAK, SEDINTE, PETRECERI DE FIRMA, PREZENTARI DE PRODUSE. 

In locatia noastra sau la sediul dvs.

Oferta Majorat

120 LEI / PERSOANĂ

*ofertă valabilă pentru minim 25 pers.
*vinerea, interval orar 18:00-03:00

BUFET SUEDEZ:

Platouri cu mezeluri și brânzeturi tradiționale;
Bulete de cașcaval pane;
Mini chifteluțe de pui cu susan;
Ficăței de pui înveliți în bacon;
Ciupercuțe gratinate cu cașcaval;
Pui Shanghai;
Cârnăciori grill;
Rulouri din piept de pui umplute cu cașcaval, învelite în bacon;
Cartofi wedges;
Pizza diverse sortimente;
Salată de sezon;
Pâine.


OPEN BAR:

JB;
Campari orange;
Gin tonic;
Martini alb;
Vodka Stalinskaya;
Carollans Cremă whiskey;
Vin Recaș carafă alb/roșu/roze;
Apă plată /minerală;
Pepsi;
Mirinda;
7up;
Prigat portocale fără acid;
Espresso /capuccino.

***consum nelimitat

Oferta Banchet

PREȚ 100 LEI / PERSOANĂ

*include tipsul ospătarilor
*ofertă valabilă pentru minim 20 persoane
Durată desfășurare eveniment 6 ore

BUFET SUEDEZ:

Pizza diverse sortimente;
Bulete cașcaval pane;
Mini chifteluțe de pui cu susan;
Pui Shanghai;
Ficăței în bacon la cuptor;
Ciupercuțe gratinate;
Cârnăciori grill;
Cartofi wedges;
Rulou dobos;
Mini săbiuțe cu baby mozarella
și roșie chery;
Bărcuțe din aluat cu
mousse din pate de ficat;
Coșulețe din aluat cu
salată de vinete;
Asortiment de legume proaspete.

BAR:

Limonadă cu căpșuni;
Suc portocale fără acid;
Pepsi;
Mirinda;
7up;
Apă plată și minerală.

PENTRU ADULȚI (PROFESORI):

Vin alb/roșu/roze;
Martini;
Campari orange;
JB;
Bere draft Becks.

***consum nelimitat

Meniu parastas de post

55 lei / persoana

GUSTARE RECE:

Ciupercuțe la grătar;
Fasole bătută cu ceapă călită;
Ardei copt făcut în casă;
Roșie umplută cu salată de vinete;
Coșuleț din aluat sărat umplut cu pate
vegetal;
Mozaic de măsline negre și măsline verzi
umplute cu ardei.

FEL PRINCIPAL:

Sărmăluțe în foi de varză umplute cu orez
și ciuperci proaspete
+ mămăligă + ardei iute murat;
sau
Tocăniță din ciuperci proaspete
cu mămăliguță;
sau
Păstrav la grătar / crap prăjit
în mălai cu mămăliguță și mujdei.

PÂINE

DESERT:

Plăcintă făcută în casă cu
mere, scorțișoară și nucă.

Meniu parastas de dulce

60 lei / persoana

GUSTARE RECE:

Icre de pește făcute în casă, servite pe felie
de lămâie;
Brânză telemea;
Mușchi file afumat;
Ceafă afumată;
Roșie umplută cu salată de vinete;
Ceapă roșie, castravete;
Mozaic de măsline negre și măsline verzi
umplute cu ardei.
sau

GUSTARE CALDĂ:

Gujoane din piept de pui cu susan;
Crochete de cașcaval pane;
Ciuperci gratinate;
Cârnăciori la grătar;
Roșie, castravete.

FEL PRINCIPAL:

Pulpe de pui dezosate, la grătar;
Ceafă de porc la grătar;
1 mic;
Cartofi wedges;
Salată de varză albă.

PÂINE

DESERT:

Placintă făcută în casă cu mere, scorțișoară
și nucă.

Open Bar

25 lei / persoana

*consum nelimitat pe durata a 4 ore

Vinul casei Recaș carafă – alb / roșu / roze;
Apă minerală 1.5 l;a
Apă plată 2 l;
Pepsi 1.25 l;
Mirinda 1.25 l;
7up 1.25 l;
Espresso cu lapte;
Espresso fără cofeină.

Restaurantul nostru dispune de:
• LA PARTER
– o sala cu 40 de locuri, climatizare si grup sanitar;
– terasa retractabila cu 60 de locuri, incalzita in perioada rece, cu grup sanitar;
– gradina de vara cu 40 de locuri si grup sanitar.
• LA ETAJUL 1
– sala de evenimente, modulara cu capacitate maxima de 80 de persoane, cu posibilitatea de a fi impartita in 2 sali pentru 30/40 de persoane sau de o sala de 60 de persoane si una de 20 de
persoane;
– grup sanitar;
– loc de joaca pentru copiii dumneavoastra.
• LA ETAJUL 2
– camera pentru mama si copil.