interior restaurant masa amenajata farfurii si tacamuri pentru eveniment

Meniu Clasic

155 lei / persoană 3 feluri
202 lei / persoană 4 feluri

Gustare rece (53 lei):

Săbiuţă cu baby mozarella, măslină verde și roşie chery
Chifteluţe din piept de pui cu susan
Rulou de șuncă cu salată de crudităţi
Salam uscat
Bulete de cașcaval pane
Icre de peşte făcute în casa, servite pe felie de lămâie
Rulou doboş cu șuncă, unt și caşcaval
Roşie cu salată de vinete
Coşulet din aluat sărat cu pate de ficat
Mozaic cu măsline negre și măsline verzi umplute cu ardei
Bastonase de castravete și ardei gras
Mix de salate crocante

Pește / Sarmale (47 lei):

Păstrăv întreg la grătar
Sote de legume (broccoli, conopidă, baby morcovi)
Lămâie
sau
4 sărmăluţe în foi de varză murată + mămăliguţă + bacon crocant + ardei iute murat + smântână

Fel principal (55 lei):

Pulpe de pui dezosate, la grătar
Ceafă de porc la grătar
1 mic, cârnăciori la grătar
Cartofi cu rozmarin
Salată de varză albă.

Chifle de casă

Meniu Special

180 lei / persoană 3 feluri
232 lei / persoană 4 feluri

Gustare rece (63 lei):

Săbiuţă cu baby mozarella, măslină verde și roşie chery
Grisină învelită prosciutto crudo
Chifteluţe din piept de pui cu susan pe pat de humus
Salam uscat
Linguriţă cu icre de peşte făcute în casă
Rulou cu șuncă, unt și cașcaval
Biluţe de brânză cu boia și mac
Bărcuţă de aluat cu pate de ficat
Floare de somon fume și capere
Coşuleţ de aluat cu salată de vinete
Rulou de dovlecel cu ton
Mix de salate crocante
Mozaic cu măsline negre și măsline verzi umplute cu ardei
Bastonaşe de castravete și ardei gras colorat

Pește / Sarmale (52 lei):

File de şalău cu sos scăzut de lămâie, unt și capere
Piure de morcovi
Broccoli sote
Lămâie
sau
2 sărmăluţe în foi de varză murată + 2 sărmăluţe în foi de viţă + mămăliguţă + bacon crocant + ardei iute murat + smântână.

Fel principal (65 lei):

Piept de curcan la gratar
Cârnat ţărănesc ușor picant
Quiche de spanac cu brânză și ou
Piure de cartofi
Salată de ardei copţi.

Chifle de casă

Meniu Xanadu

195 lei/persoană 3 feluri cu peşte
185 lei/persoană 3 feluri cu sarmale
247 lei/persoană 4 feluri

Gustare rece (63 lei):

Săbiuţă cu baby mozarella, măslină verde și roşie chery
Grisină învelită prosciutto crudo
Chifteluţe din piept de pui cu susan pe pat de humus
Salam uscat
Linguriţă cu icre de peşte făcute în casă
Rulou cu șuncă, unt și cașcaval
Biluţe de brânză cu boia și mac
Bărcuţă de aluat cu pate de ficat
Floare de somon fume și capere
Coşuleţ de aluat cu salată de vinete
Rulou de dovlecel cu ton
Mix de salate crocante
Mozaic cu măsline negre și măsline verzi umplute cu ardei
Bastonaşe de castravete și ardei gras colorat.

Pește:

File de somon cu seminţe și susan la cuptor
Mini frigăruie cu creveţi
Taieţei din legume proaspete cu soya și susan
Lămâie (62 lei)
sau
2 sărmăluţe în foi de varză murată + 2 sărmăluţe în foi de viţă + mămăliguţă + bacon crocant + ardei iute murat + smântână (52 lei).

Fel principal  (70 lei):

Pulpă de raţă confiată
Muşchiuleţ de porc cu sos scăzut de muştar
Ciupercuţe la tigaie
Piure cu trufe
Salată verde cu ceapă verde și mărar.

Chifle de casă

Open Bar

85 lei

JB;
Metaxa;
Campari orange, Campari tonic;
Gin tonic;
Martini alb;
Vodka Stalinskaya;
Cremă de whiskey;
Vinul casei Recaș carafă (alb/roșu/roze);
Apă minerală 1.5 l;
Apă plată 2 l;
Pepsi 1.25 l;
Mirinda 1.25 l;
7up 1.25 l;
Prigat portocale fără acid 1 l;
Espresso cu lapte,
Capuccino,
Espresso fără cofeină;
Vin spumant la tort

FRUCTE, ALUNE, MAXI MIX 10 lei/persoană

Open Bar Special

100 lei

Jack Daniels;
JB;
Metaxa;
Campari orange, Campari tonic;
Gin tonic;
Martini alb / Cinzano alb;
Vodka Absolut;
Bacardi, Cuba Libre;
Cremă de whiskey;
Vin 750ml Castel Huniade (alb/roşu/roze);
Apă minerală 0.75 l;
Apă plată O. 75 l;
Pepsi 1.25 l;
Mirinda 1.25 l;
7up 1.25 l;
Prigat portocale fără acid cutie 1 l;
Prigat de mere roșii fără acid 1 l;
Espresso cu lapte,
Capuccino,
Espresso fără cofeină;
Vin spumant la tort.

FRUCTE, ALUNE, MAXI MIX 10 lei/persoană

Coffe Break, Ședințe, Petreceri de firmă, Prezentări de produse. 

În locația noastră sau la sediul dvs.

Ofertă Majorat

165 lei / persoană

*ofertă valabilă pentru minim 25 pers.
*luni-vineri, durata desfășurare eveniment 7 ore,
dar nu mai târziu de ora 3.00

Bufet Suedez:

Telemea de vacă
Cașcaval
Ceafă afumată
Icre de crap făcute în casă
Salată de vinete
Zacuscă
Roșie-castravete-măsline-ceapă roșie
Pui crispy, sos de maioneză și usturoi, ketchup
Cârnăciori la grătar
Mini chifteluțe
Bulete de cașcaval pane
Mini burgeri
Cartofi prăjiți
Pizza diverse sortimente.

Open Bar:

JB;
Campari orange, Campari tonic;
Gin tonic;
Martini alb;
Vodka Stalinskaya;
Carollans Cremă whiskey;
Vin Recaș carafă alb/roșu/roze;
Apă minerală 1.5 l;
Apă plată 2 l;
Pepsi 1.25 l;
Mirinda 1.25 l;
7up 1.25 l;
Prigat portocale fără acid 1 l;
Espresso cu lapte,
Capuccino,
Espresso fără cofeină;
Vin spumant la tort

FRUCTE, ALUNE, MAXI MIX 10 lei/persoană

Ofertă Banchet

120 lei / persoană

*include tipsul ospătarilor
*ofertă valabilă pentru minim 25 persoane
Durată desfășurare eveniment 6 ore

Bufet Suedez:

Pizza diverse sortimente;
Bulete cașcaval pane;
Mini chifteluțe de pui cu susan;
Pui Shanghai;
Ficăței în bacon la cuptor;
Ciupercuțe gratinate;
Cârnăciori grill;
Cartofi wedges;
Rulou dobos;
Mini săbiuțe cu baby mozarella
și roșie chery;
Bărcuțe din aluat cu
mousse din pate de ficat;
Coșulețe din aluat cu
salată de vinete;
Asortiment de legume proaspete.

Bar:

Limonadă cu căpșuni;
Suc portocale fără acid;
Pepsi;
Mirinda;
7up;
Apă plată și minerală.

Pentru adulți (profesori):

Vin alb/roșu/roze;
Martini/Cinzano;
Campari orange;
JB;
Bere draft Becks.

 

Meniu

Parastas de post

70 lei/persoană cu peşte
65 lei/persoană cu sărmăluţe

Gustare rece (30 lei):

Ciupercuțe proaspete la grătar
Humus
Ardei copt
Zacuscă
Roșie umplută cu salată de vinete
Coșuleț din aluat sărat umplut cu pate vegetal/*icre de crap pe felie de lămâie
Mozaic de măsline negre și măsline verzi umplute cu ardei.

Fel principal

4 sărmăluțe în foi de varză umplute cu orez și ciuperci proaspete + mămăliguță + ardei iute murat (30 lei)
sau
Păstrăv la grătar cu mămăliguță și mujdei (35 lei).

Pâine

Desert:

Plăcintă făcută în casă cu
mere, scorțișoară și nucă.

Meniu

Parastas de dulce

70 lei / persoană – cu gustare rece
75 lei / persoană – cu gustare caldă

Gustare rece (30 lei):

Icre de peşte făcute în casă, servite pe felie de lămâie
Brânză telemea
Caşcaval
Mini chifteluţe de porc
Ceafă afumată
Roşie umplută cu salată de vinete
Ceapă roșie
Castravete
Mozaic de măsline negre și măsline verzi umplute cu ardei.

sau

Gustare caldă (35 lei):

Gujoane din piept de pui cu susan
Crochete de cașcaval pane
Ciuperci gratinate
Cârnăciori la grătar
Roşie
Castravete
Ceapă roşie

Fel principal (35 lei):

Pulpă pui la grătar
Ceafă grătar
1 mic
Cartofi wedges
Salată de varză albă.

Pâine

Desert

Plăcintă făcută în casă cu mere, scorţişoară și nucă
sau
1 clătită cu dulceață de vişine

Candy Bar

30 lei / persoană

*oferta este valabilă pentru minim 30 persoane

Cake pops (acadele artizanale cu pandișpan, învelite în marțipan)

limbi de pisică crocante, acoperite cu ciocolată

mini eclere cu ciocolată

mini prăjituri de casă

mini jofre

mini tarte cu fructe

macarons asortate

marshmallow (bezea moale)

 

Restaurantul nostru dispune de:


La Parter
– o sala cu 40 de locuri, climatizare si grup sanitar;
– terasa retractabila cu 60 de locuri, incalzita in perioada rece, cu grup sanitar;
– gradina de vara cu 40 de locuri si grup sanitar.

La Etajul 1
– sala de evenimente, modulara cu capacitate maxima de 80 de persoane, cu posibilitatea de a fi impartita in 2 sali pentru 30/40 de persoane sau de o sala de 60 de persoane si una de 20 de persoane;
– grup sanitar;
– loc de joaca pentru copiii dumneavoastra.

La Etajul 2
– camera pentru mama si copil.